Mei Plasticvrij: Winactie!

23-05-2020 - Millie Hemelsoen

WINWINWIN

 Hoera! Wat een goed nieuws was dat gisteren voor onze kinderen: de scoutskampen gaan door! Werden er bij jullie thuis ook vreugdesprongetjes gemaakt? Uiteraard gaan we duurzaam op kamp. Met een drinkfles. Ook op school en op gezinsuitstapjes is zo’n drinkfles superhandig.

Zeker in deze tijden van watertekort is het waanzin om flessenwater te kopen, als je weet dat er voor een liter water in een fles DRIE liter water nodig is. En kraanwater is zoveel goedkoper.

Dus trakteren we! Met drinkflessen van Klean Kanteen!

Waarom Klean Kanteen? Omdat dit één van de meest duurzame bedrijven is die we kennen. Als B Corp haalt Klean Kanteen de hoogste standaarden op het vlak van sociale en ecologische prestaties. Én sinds 2020 is Klean Kanteen klimaatneutraal! Iedereen die een Klean Kanteen product gebruikt draagt dus niet enkel bij tot minder wegwerpplastic, maar ook tot een betere wereld.

WAT KUN JE WINNEN?

Bij Kudzu vind je ons aanbod van Klean Kanteen insulated drinkflessen - dat wil zeggen dat je koude dranken extra lang fris blijven en je warme extra lang warm. We bieden ze sowieso al aan met een fikse korting. Maar de eerste tien die een drinkfles voor kinderen kopen, geven we een tweede kinderdrinkfles gratis!

Ga dus snel kijken en bestel je fles!

https://www.kudzu.be/nl/mei-plasticvrij-thermos-kid-355-ml-klean-kanteen

 

Recente blogposts

Onze 31 Mei Plasticvrij tips op een rij

Ter gelegenheid van Mei Plasticvrij schreef blogster Kelly elke dag een tip om plastic afval te vermijden. Hier heb je ze allemaal nog eens op een rij. Want ook na mei doen we voort met plastic te bannen!

Meer lezen

Mei Plasticvrij: Back to basic: glazen flessen van Ah Table

Plastic flessen. Na plastic zakjes zijn het misschien wel de meest geproduceerde plastic voorwerpen. Ik geef het toe, ik weet geen cijfers, maar kom, dat er veel te veel plastic wegwerpflesjes geproduceerd zijn sinds ze uitgevonden werden, daarover zijn we het wel eens, vermoed ik? En als zero waster wil je die ondingen zo veel mogelijk vermijden. Een herbruikbare drinkfles voor onderweg had je misschien al aangeschaft. Maar ook voor thuis is er een pràchtig alternatief: de glazen flessen van Ah Table.

Meer lezen

Mei Plasticvrij: Aluminiumfolie vervangen? Boc’n’Roll time!

Gebruik je nog aluminiumfolie om je boterhammen in te verpakken? Niet lang meer, want Boc’n’Roll is de ideale vervanger! Waarom zou je zo’n doekje van katoen en TPU (plastic) in huis halen?

Meer lezen
Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques