Waardering:

4,1

Reviews voor Ontstoppersticks met Enzymen

Waardering: 4,1 / 5 uit 27 reviews

terug naar productpagina

5 - Super!
Sarah
2 september 2020
goed om je leiding mee te onderhouden
5 - Super!
Inge
16 juli 2020
Minder geurtjes en geen milieu-onvriendelijke ontstopper meer moeten gebruiken.
5 - Super!
Lies
15 juni 2020
Handige sticks waardoor je verstoppingen op een ecologische wijze kan voorkomen.
3 - Ok
Giulia Ada
9 juni 2020
Not bad, not good. I don't think I would buy them again.
4 - Tevreden
Anke
19 maart 2020
Efficiënt en gemakkelijk in gebruik.
4 - Tevreden
Cathérine
4 februari 2020
gaat elke maand in de verschillende gootstenen, en alles werkt perfect. Geen geurtjes of verstoppingen.
3 - Ok
Anneleen
17 januari 2020
Niet veel verschil gemerkt met of zonder stick.
4 - Tevreden
Christine
1 oktober 2019
Terug nog niet lang genoeg in gebruik, na 2 maanden heb je er meer zicht op
3 - Ok
Nadia
19 april 2019
Bij zeer regelmatig gebruik zullen ze wel helpen, maar als je eenmaal met een verstopping zit. doet het niet veel.
3 - Ok
Lynn
28 november 2017
Werkt preventief
5 - Super!
Cindy
10 oktober 2017
Sinds de sticks gebruikt worden, loopt de afvoer wel degelijk beter door
5 - Super!
Martien
3 oktober 2017
Werkt goed, geen slechte geurtjes en afvoer loopt goed af.
5 - Super!
Melissa
13 september 2017
Makkelijk om te gebruiken, indien gewenst kan je de stokjes ook makkelijk breken om maar een deeltje te gebruiken. De werking ervan kan ik na een maand nog niet beoordelen, daarvoor zou ik binnen een jaar nog eens moeten reviewen :)
5 - Super!
Nancy
13 augustus 2017
Elke maand 1 staafje in de afvoer en geen stinkende geurtjes meer
5 - Super!
Kris
29 juli 2017
Ik gebruik ze regelmatig in de afvoer. Dit schijnt efficiënt te zijn voor het proper houden van de leidingen en tegen de geurtjes!
4 - Tevreden
Christine
25 februari 2017
Ik veronderstel dat het zijn werk doet gezien het water vlotjes wegloopt ...
5 - Super!
Inge
6 februari 2017
Ideaal om leidingen te onderhouden. Werkt goed preventief als je er iedere maand effectief een enzymstick in dropt.
3 - Ok
Fabienne
11 november 2016
Steekt er nu ongeveer een maand in. Moeilijk te zeggen of dit (goed) werkt aangezien het preventief is. Dus gewoon "ok"!
2 - Kan beter
Ellen
4 oktober 2016
Ik had een betere verwerking verwacht. Ik moet nog altijd tussendoor met chemische rommel ontstoppen...
4 - Tevreden
Inge
16 mei 2016
gemakkelijk in gebruik
Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques