Betalen met ecocheques

De ecocheque is een cheque die een werkgever aan zijn werknemers kan aanbieden als extra-legaal voordeel. Dit voordeel is te vergelijken met een maaltijdcheque of een geschenkcheque en is enkel geldig op ecologische producten.

De ecocheque is geldig op alle producten uit het aanbod van Kudzu.

Welke ecocheques worden door Kudzu aanvaard?

  • de papieren en elektronische Eco Pass van Sodexo
  • de papieren en elektronische Eco Cheque van Edenred
  • de elektronische Ecocheques van Monizze

Hoe werkt het?

Papieren cheques:

Na het maken van een bestelling stuurt u de ecocheques naar ons adres en maakt u de betaling van het eventueel nog te betalen bedrag. Zodra wij de cheques en de betaling ontvangen hebben, sturen we uw pakje op.

Let op dat de geldigheidsdatum van uw ecocheques niet overschreden is.

Wanneer u zelf uw bestelling komt afhalen, kunnen we uiteraard alles meteen regelen.

Elektronische cheques:

U kan betalen met uw kaart (excl. verzendkosten). Indien er een resterend bedrag is kan u dit betalen per overschrijving of met een online betaling.

Hoe bestellen met ecocheques?

Na het maken van uw bestelling en invoeren van uw gegevens gaat u naar de betaalmethodes. Daar kan u kiezen voor zowel papieren als elektronische cheques. Bij papieren cheques kan u het bedrag dat u wenst te betalen invullen, bij elektronische wordt u doorverwezen naar ons online betaalplatform.

Hoeveel ecocheques?

U mag meerdere ecocheques gebruiken voor uw aankopen. Het totaalbedrag van de ecocheques mag het totaalbedrag van uw bestelling niet overschrijden. Het is niet toegelaten wisselgeld te betalen op de cheques. 

De ecocheques zijn niet geldig op verzendkosten.

Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques