Betalen met ecocheques

De ecocheque is een cheque die een werkgever aan zijn werknemers kan aanbieden als extra-legaal voordeel. Dit voordeel is te vergelijken met een maaltijdcheque of een geschenkcheque en is enkel geldig op ecologische producten.

De ecocheque is geldig op alle producten uit het aanbod van Kudzu.

Welke ecocheques worden door Kudzu aanvaard?

  • de papieren Eco Pass van Sodexo
  • de papieren Eco Cheque van Edenred

Hoe werkt het?

Na het maken van een bestelling stuurt u de ecocheques naar ons adres en maakt u de betaling van het eventueel nog te betalen bedrag. Zodra wij de cheques en de betaling ontvangen hebben, sturen we uw pakje op.

Let ook op dat de geldigheidsdatum van uw ecocheques niet overschreden is.

Wanneer u zelf uw bestelling komt afhalen, kunnen we uiteraard alles meteen regelen.

Hoe bestellen met ecocheques?

Na het vullen van uw winkelkarretje drukt u op de knop 'naar de kassa'. Daar kan u het totaalbedrag invullen van uw ecocheques en klikken op valideren. Dit bedrag wordt afgetrokken van het totaal. U kan dan uw bestelling verder afwerken.

Hoeveel ecocheques?

U mag meerdere ecocheques gebruiken voor uw aankopen. Het totaalbedrag van de ecocheques mag het totaalbedrag van uw bestelling niet overschrijden. Het is niet toegelaten wisselgeld te betalen op de cheques. 

De ecocheques zijn niet geldig op verzendkosten.

Waarom aanvaarden jullie geen elektronische ecocheques?

Voorlopig wachten we op software die ontwikkeld moet worden door de uitgevers (Edenred, Sodexo, Monizze). Zolang deze software niet ter beschikking is, is het niet mogelijk om te betalen met elektronische ecocheques op een webwinkel. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt dus volledig bij de uitgevers zelf.

Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques