Kudzu presenteert: de Ecoware Parties!

Inderdaad, geen tupperware, geen upperdare, maar ecoware! 

Het is tijd voor een nieuwe wind in homeparty-land, vinden we zo. En daarom lanceren we, in samenwerking met Sisters@Work, de Ecoware Party. Gezellige ontmoetingsavonden, waarin we graag onze producten verder uit de doeken doen: je kan ze zien en voelen en we vertellen er graag hun verhaal bij, onze persoonlijke ervaringen, tips en mogelijkheden.

De Kudzu Ecoware Party vindt plaats in ons hoofdkwartier in Brugge: het magazijn. Temidden van onze voorraad nodigen we je uit voor een reeks ontdekkende, interactieve avonden rond 5 thema’s.

Deelnemen is gratis, we voorzien een hapje en drankje en wie dat wenst, kan ter plaatse producten kopen. Het aantal plaatsen is wel beperkt, dus haast en spoed is in dit geval eerder goed! Reserveren is verplicht, dat kan via de geplande evenementen hieronder.

Geplande evenementen

Doe-Het-Zelf Brugge

vrijdag 20 september
19u30

Doe-het-zelven is vriendelijk voor je portemonnee én voor het milieu. Bovendien is het vaak eenvoudiger dan je denkt. Met een paar basisingrediënten, een flinke dosis nieuwsgierigheid en zin om te experimenteren, kan je eigenhandig al heel wat ecologische verzorgings- en schoonmaakproducten fabriceren.

Onze consulente Sofie wijdt jullie in, met tips en tricks van de doorwinterde doe-het-zelfster Anne Drake.

De avond gaat door in ons magazijn te Brugge (Waggelwater)!

Meer info en reserveren

Zero Waste Avond Brugge

Zero waste is een levensstijl die minimalisme omarmt. Het gaat om je vuilbak niet langer volstouwen met overbodige verpakkingen, het spaarzaam omgaan met energie en grondstoffen en een zorgzaamheid voor het leefmilieu tot in de diepste hoekjes van je living en leven. Klinkt moeilijk? Is het niet!

We nemen je graag mee op de grote, prettige, haalbare en voordelige zero waste trip van weigeren, verminderen, hergebruiken, recyclen en composteren, de 5 basisprincipes van afvalvrij leven.

De avond gaat door in ons magazijn te Brugge (Waggelwater)!

Meer info en reserveren
Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques