Kudzu test: Happy Soaps Gift Box

23-11-2021 - Millie Hemelsoen

Ons testpanel onderwierp het cadeaupakket van Happy Soaps aan een uitgebreide test. Lees hier hun bevindingen.

"Toen ik het pakketje ontving was ik dolenthousiast. Ik opende het pakket en rook meteen een fijne mix van geuren.
Daarna stelde ik me wat vragen. Is dit wel handig? Hoe laat ik de solide bars best drogen na gebruik? Hoe hebben ze dit in elkaar gekregen in een blokje zeep? Werkt dit wel echt goed?

"Ik vind de happy soaps ge-wel-dig! Eindelijk heb ik het gevoel dat ik echt proper ben na het douchen. Zelfs mijn ietwat sceptische man is super enthousiast en gebruikt niks anders meer sindsdien. Top!"

"De zeep ruikt heerlijk en was echt een topper in ons gezin. De geur blijft ook lang hangen wat alweer een pluspunt is. Hij werd door alle gezinsleden enthousiast gebruikt."

"De bars gaan lang mee, waardoor ik vind dat het echt zijn prijs waard is. Het leuke aan Happy Soaps is dat ze durven experimenteren met andere geuren zonder dat het storend is."

"Zoals je al kan lezen, de andere gezinsleden zijn eveneens verkocht en maken gretig gebruik van de bars. Alleen voor manlief is het soms moeilijk te onthouden wat de conditioner is en wat de shampoo".
 

Eerste indruk:

  • bij het openen van het pakket krijg je meteen een geurwalhalla

Pluspunten:

  • ronde shampoobar ligt gemakkelijk in de hand
  • de bars schuimen goed
  • de geur blijft goed hangen
  • de bars gaan lang mee
  • leuke namen voor de bars
  • goed geprijsd

Minpunten:

  • conditioner is minder handig in gebruik
  • wennen aan gebruik in het begin
Wilt u ook graag gratis één van onze producten testen, in ruil voor een verslagje? Op Facebook en Instagram kondigen we regelmatig een nieuwe Kudzu test aan. Volg ons om op de hoogte te blijven!
Millie Hemelsoen

Millie Hemelsoen

Millie richtte in 2009 Kudzu op en sindsdien zorgt ze ervoor alsof het haar kindje is.

Haar hobby's zijn fotografie, reizen en leuke uitstapjes maken met haar gezin.

Recente blogposts

Do the Swap -> Go Zero Waste!

Meer en meer mensen kiezen bewust om minder afval te produceren en plasticvrij(er) te leven. Zero waste producten bieden een alternatief voor de producten die we allemaal dagelijks gebruiken maar doorgaans verpakt zitten in een plastic jasje. Van shampoo in blok, tandpasta in tabletvorm, een wasei tot handige herbruikbare verpakkingen om je lunch in mee te nemen, probeer het eens! Je zal versteld staan van het gebruiksgemak en de positieve impact op je vuilniszak!

Dus doe de swap en go zero waste!

Meer lezen

Zero Waste Swap: wattenschijfje wordt wasbaar

Tel even met me mee. 365 dagen in een jaar. Dat zijn 365 dagen om je gezicht te reinigen. Oké, je slaat wel eens een dag over. Die zieke dag in bed en geen energie om eruit te komen. Of op 1 januari, wie doet er dan de moeite om op te staan en uren voor de spiegel te staan na het gefeest? Maar die 363 andere dagen wil je natuurlijk wel fris voor de dag komen. 

Meer lezen

Zero Waste Swap: wegwerpscheermesje wordt safety razor

Komt het zonnetje eindelijk weer piepen? Snel even de douche in en hopsa, die benen zijn weer glad geschoren om ten volle van die zonnestralen te genieten. Maar scheer je met een plastic scheermesje dat je gemiddeld om de 5 tot 7 scheerbeurten moet vervangen en voel je aan je linkerteentje dat je toch dringend eens iets moet doen aan die wegwerpgewoonte? Kudzu weet raad: do the zero waste swap!

Meer lezen
Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques