Kudzu test: Tandpastatabletten Hydrophil

03-01-2022 - Millie Hemelsoen

Ons testpanel onderwierp de tandpastatabletten van Hydrophil aan een uitgebreide test. Lees hier hun bevindingen.

"Het hele gezin is meteen enthousiast en staat 's avonds te trappelen om de tabletjes aan een grondige test te onderwerpen. Het concept van een tabletje in plaats van een tandpasta is reeds gekend bij onze puberdochters, dus iedereen weet meteen hoe zo'n tabletje te gebruiken. Wat al meteen opvalt, is dat deze tabletjes volgens de dochters lang niet zo 'pikken' (lees : niet zo'n straffe muntsmaak hebben) als de tabletjes die we eerder al gebruikten. Zij vinden dit een voordeel, manlief en ik vinden het net jammer dat we achteraf niet zo'n ultrafris gevoel hebben in onze mond."
 
"Het was een zeer aangename smaak, een heel lichte muntsmaak. Het kauwen en mengen ging ook wel goed maar kon wel beter want ik had nog veel korrel over in mijn mond. Met ervaring ging dit wel beter gaan dacht ik. Het is wel wennen dat je niet zo een hoeveelheid aan pasta in je mond hebt maar eigenlijk viel dat wel mee. Ik voelde de borstel veel beter op mijn tanden en had na het poetsen ook het gevoel dat ze goed gepoetst waren. Mijn tanden waren ook superglad."

"Wat de prijs betreft : wij vinden deze tabletjes wel scherp geprijsd in vergelijking met andere tandpasta-tabletjes. Met de 130 stuks die in het glazen flesje zitten, kan je wel even verder. Prijs/kwaliteit zit dus zeker goed. Wel jammer dat er (nog?) geen navulling kan gekocht worden. Maar hé, als het potje leeg is, doe je er natuurlijk in wat je wil. Snoepjes, bijvoorbeeld ;-)"

"Tot op vandaag is het ikzelf en de dochter die nog steeds poetsen met de tabs en ik wil dit ook blijven doen. Dus ik bestel graag een nieuwe lading als het bijna op is 
Millie Hemelsoen

Millie Hemelsoen

Millie richtte in 2009 Kudzu op en sindsdien zorgt ze ervoor alsof het haar kindje is.

Haar hobby's zijn fotografie, reizen en leuke uitstapjes maken met haar gezin.

Recente blogposts

Kudzu test: Happy Soaps Gift Box

Ons testpanel onderwierp het cadeaupakket van de Happy Soaps aan een uitgebreide test. Lees hier hun bevindingen.

Meer lezen

Cadeautjes inpakken met furoshiki wikkeldoeken

Tis the season … om elkaar te verrassen met cadeautjes. Wil je die op een zero waste manier verpakken? Met een furoshiki wikkeldoek van Fair Squared én de juiste knooptechniek kun je aan de slag. Dit jaar én nog vele komende. 

Meer lezen
Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques