Mei Plasticvrij: Solide Shampoo

08-05-2018

Als zeep in een blok kan, dan moet dat met shampoo toch ook kunnen? Uiteraard! Shampoo in de vorm van een blok zeep is een superhandige en effectieve manier om je haar plasticvrij te wassen! Bij ons vind je 7 verschillende shampoobars van Lamazuna, ze zijn enkel en alleen verpakt in een kartonnen doosje.

De shampoobars van Lamazuna zijn plantaardig, natuurlijk en biologisch. Schijn bedriegt want ook al ogen ze klein, ze gaan 2 keer zo lang mee als een fles shampoo. Dankzij dit handige formaat kan je de shampoo ook erg gemakkelijk meenemen op reis.

De shampoobar wrijf je gewoon tegen je nat haar aan en het begint te schuimen zoals vloeibare shampoo.

Er zijn shampoos voor elk haartype.

Recente blogposts

Kudzu zoekt collega!

Kudzu zoekt een nieuwe parttime collega orderpicker/magazijnier!

Meer lezen

Ecologisch poetsen: minder microplastics, meer Maistic!

Wil je ecologisch poetsen, dan denk je wellicht in de eerste plaats aan ecologische schoonmaakmiddelen. Goed begin, maar wist je dat de standaard sponsjes en doekjes door de microplastics die ze loslaten bijdragen tot de plastic soep? Ehm, what?! Laat het ons even hebben over microplastics, en de alternatieven die Maistic aanbiedt.

Meer lezen

Cadeautjes inpakken met furoshiki wikkeldoeken

Tis the season … om elkaar te verrassen met cadeautjes. Wil je die op een zero waste manier verpakken? Met een furoshiki wikkeldoek van Fair Squared én de juiste knooptechniek kun je aan de slag. Dit jaar én nog vele komende. 

Meer lezen
Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques