Waardering:

4,3

Reviews voor Shampoobar - Vet haar - Citroen

Waardering: 4,3 / 5 uit 140 reviews

terug naar productpagina

5 - Super!
Soetkin
8 december 2020
Kinderen zijn heel enthousiast :-)
5 - Super!
Isabelle
8 december 2020
Gebruik ik heel graag. Ik vind dit een super product.
1 - Niet aan te raden
Vicky
7 november 2020
Ik heb al veel verschillende shampoobars uitgetest (gekochte en zelfgemaakte) en van deze was ik ontgoocheld. Snel opgebruikt (zeker geen 2 shampooflessen zoals in de omschrijving staat) en hard en langdurig op haar wrijven vooraleer er een beetje schuimvorming ontstaat. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik mijn haar juist beschadigde.
5 - Super!
Fran
25 oktober 2020
Doet goed zijn werk en gaat lang mee. Mijn haar is minder snel vet dan met klassieke shampoo.
4 - Tevreden
Kimmy
12 oktober 2020
Heel lekkere geur! Iets minder aangenaam in de hand door de vorm, maar goede resultaten!
4 - Tevreden
Lien
26 augustus 2020
Aangename geur, schuimt niet gemakkelijk maar dat went wel. Tot hiertoe moet ik mijn haar wel nog even vaak wassen.
5 - Super!
Lien
25 augustus 2020
Nog maar een paar keer gebruikt en voelt goed aan. Eindelijk een shampoobar gevonden waarbij ik geen conditioner moet gebruiken :-)
1 - Niet aan te raden
Luc
16 juli 2020
Sterk ontgoocheld in dit product.
Minder dan 20 wasbeurten en blokje is zo goed als verdwenen.
Eerste beurten was er voldoende schuim, niet overvloedig maar genoeg. Dat nam vlug af tot nauwelijks nog schuim.
Misschien een slechte batch. Heb nog 1 ander blokje ben benieuwd hoe de ervaring daarmee zal zijn.
Dit is in elk geval een tegenvaller.
5 - Super!
Rein
14 juli 2020
Een van de beste shampoos die ik ooit heb uitgeprobeerd (en dat zijn er al behoorlijk wat...) Mijn vriend die bijna van alle shampoos roos krijgt, vind! deze ook top!
5 - Super!
Zita
24 juni 2020
super!
5 - Super!
Nicole
17 juni 2020
Heerlijke geur, makkelijk te gebruiken, ligt goed in de hand en schuimt fijn
5 - Super!
Margot
16 juni 2020
Goed alternatief voor 'gewone' shampoo. Je haar ruikt lekker en voelt zacht aan.
5 - Super!
Sara
12 mei 2020
Eerste shampoobar die geen vettig residu achterlaat op mijn haar, lekker geurtje en houdt mijn haar langer vetvrij
5 - Super!
Guy
12 mei 2020
Heel goede shampoo, niet direct de doordringende geuren die je gewoon bent van minder duurzame producten, maar werkt wel perfect.
5 - Super!
Elke
6 mei 2020
Doen helemaal wat ze belonen. Mijn haar ziet er helemaal goed uit!
4 - Tevreden
Diana
5 mei 2020
schuimt goed, haar is zacht het is even wennen, nu wil ik niets anders meer.
5 - Super!
Astrid
27 april 2020
Super! Ruikt niet te sterk maar goed. Schuimt ook goed. Mijn haar is lekker zacht.
5 - Super!
Hanne
25 april 2020
Heel tevreden van deze shampoobar. Wij verkiezen deze boven de shampoobars van Helemaal Shea omdat het geen vettig laagje achterlaat. Daarnaast merkbaar minder nood aan het wassen van het haar in vergelijking met de shampoo uit bussen in de supermarkt!
4 - Tevreden
Gerlind
14 april 2020
De producten doen wat ze beloven.
3 - Ok
Lisa
3 april 2020
Fijne glans en haar voelt gezond.
Vond het alleen wat moelijk om te doseren
Schuimt niet direct, dus vrees dat ik wat veel gebruik per keer.
Heb ook meer last van roos de dag na gebruik. Al verdwijnt dit weer. Vermoedelijk een aanpassingsfase.
Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques