Waardering:

4,3

Reviews voor Loofah Afwasspons

Waardering: 4,3 / 5 uit 39 reviews

terug naar productpagina

5 - Super!
Anneleen
31 mei 2020
Blijft soms wat vuil inzitten, maar werkt prima!
5 - Super!
Tania
11 mei 2020
Heel handige spons. Wel wat groot om voor bepaalde glazen te gebruiken. Kan je oplossen door een stuk van de spons te knippen
5 - Super!
Rosette
9 mei 2020
beter dan de metalen versie.
5 - Super!
Lien
8 mei 2020
Geweldig ding! Als ze nat is, wordt ze helemaal zacht en ze maakt alles veel schoner dan mijn vorige sponzen.
5 - Super!
Roel
27 april 2020
Werkt goed en is biologisch afbreekbaar.
5 - Super!
Dominique
25 april 2020
eerst een beetje afwachtend maar valt erg goed mee. overtuigd nu!
5 - Super!
Wendy
20 april 2020
Heel tevreden van ! Ondertussen al even in gebruik en je ziet ze tot hier toe nog niet verslijten. Ze zijn voor mij wel iets te groot voor makkelijk in de hand te liggebaar als ze goed nat zijn, zijn ze goed plooibaar.voor mij een mooi cadeautje om met een homewarming of kerst cadeau te geven tussen de kleine cadeautjes !
5 - Super!
Rite
6 april 2020
We hebben er ondertussen meerdere in gebruik en zijn tevreden!
5 - Super!
Veerle
11 januari 2020
Doet wat het moet doen !
5 - Super!
Johan
11 januari 2020
Ideale vervanging van de "traditionele" sponsjes. Makkelijk in gebruik en als hij versleten is, gewoon op de composthoop!
5 - Super!
Katrijn
6 januari 2020
Heel blij met deze spons. Al even in gebruik om af te wassen, geen geurtjes en eventuele etensrestjes of vuiltjes klop je er zo uit eens de spons na ophangen gedroogd is.
5 - Super!
Leen-Francesca
29 oktober 2019
Wast beter af dan een doorsnee spons. Een aanrader!
5 - Super!
Cindy
25 oktober 2019
Geweldige spons! Knipte deze wel in 2 stukken omdat ik vreesde dat die anders te groot zou zijn. Handig om af te wassen, valt (na enkele weken) nog niet uit elkaar.
5 - Super!
Ellemieke
9 augustus 2019
Het is best een grote spons, maar als hij nat is heel flexibel.
5 - Super!
Judith
8 juli 2019
Een meer dan waardig alternatief voor de sissel bodysponsen of het wegwerp schuursponsje! Alleen is het toch niet zo slim om deze nog eens in twee of drie te knippen.
Deze ochtend een aangebrande kookpot eens onderhanden genomen met deze spons en ze is meer dan geslaagd!
Een andere op de badkamer eens gebruikt voor mijn zwart aarden vuilen voeten en benen eens mee aan te pakken. Helemaal top! Zuivere voeten en een scrub beurt in één.
Niet twijfelen, proberen !
5 - Super!
Cleo
25 juni 2019
Dit was even wennen (vooral voor mijn man) maar ik ben er intussen wel echt tevreden over...wast schoon!
5 - Super!
Annelies
31 mei 2019
Zeer handig! Blij dat ik eindelijk geen plastic sponsjes meer hoef te gebruiken.
5 - Super!
Sien
28 mei 2019
Top!
5 - Super!
Günther
27 mei 2019
Ik was eerst nogal twijfelachtig, vond het redelijk duur voor een spons en mijn ervaring met vorige sponzen waren niet super, ze waren vaak snel versleten. Maar ik heb me laten leiden door de positieve reviews en ben heel blij dat ik dat gedaan heb. Deze spons sneed ik eerst in 3 en ik gebruik nu nog steeds het eerste derde. Ze is makkelijker proper te houden dan andere sponsen, gezien ze heel luchtig is. Ze voelt aangenaam en ik krijg er de meeste dingen mee proper. Ik gebruik ze nog niet voor de meest vuile potten of pannen, pas als ze nog iets meer versleten is. Ik ben super blij dat ik dit eens probeerde, ik denk dat ik voortaan altijd met deze spons zal afwassen!
5 - Super!
Jill
18 april 2019
Handig in gebruik, geeft geen krassen en spoelt makkelijk uit.
Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques