Fermenteren van Uitgeverij Becht
Van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem
- 15%
Hou me op de hoogte
Dit artikel is voorlopig niet op voorraad. Vul hier uw e-mailadres in om op de hoogte gebracht te worden zodra het artikel terug besteld kan worden.
Fern Green
Kimchi, kombucha, kefir, zuurdesembrood: fermenteren is niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. Gefermenteerde voeding bevordert de spijsvertering, verhoogt de productie van goede enzymen, stimuleert de darmflora en is rijk aan vitaminen.
- ontdek de gezondheidsvoordelen van gefermenteerd eten: meer vitamines, makkelijk te verteren en goed voor de darmflora
- leer eenvoudig zelf fermenteren aan de hand van duidelijke stap-voor-stap illustraties
- alles over het gebruik van waterkefir, melkkefir en kombucha
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit artikel. Heeft u al artikels bij ons aangekocht? We zijn benieuwd naar uw feedback!