Waardering:

5 - Super!

Klean Kanteen

Geen Black Friday bij Kudzu maar Green Friday!

Wie dit weekend (26/11-29/11) een product van Klean Kanteen koopt schenkt de volle 100% van uw aankoop aan de vzw Proper Strandlopers.

Proper Strand Lopers is een organisatie tegen afval op onze stranden. Proper Strand Lopers moedigt iedereen aan om zwerfvuil op te ruimen van onze stranden, bossen, parken, beken en in de stad.

Klean Kanteen gaat voor een propere planeet en ontwerpt oersterke en oerdegelijke hervulflessen van roestvrij staal van de beste kwaliteit. Roestvrij staal is een materiaal dat recycleerbaar is en wordt veelvuldig gebruikt in de voeding- en wijnindustrie doordat het geen giftige stoffen bevat en geen smaken opneemt of afgeeft. Doordat roestvrij staal dus 100% te vertrouwen is komt er geen coating (zoals plastic of epoxy) aan te pas die bij aluminiumflessen wel aanwezig is. Zelfs over de kleurtjes werd nagedacht en wordt er enkel verf gebruikt op waterbasis.

Een fles van Klean Kanteen is 100% veilig voor uw eigen gezondheid en voor die van onze planeet!

Klean Kanteen is partner van '1% for the Planet', waarvoor ze 1% van hun omzet doneren aan verschillende  projecten die bijdragen tot een betere wereld.

Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques