Waardering:

4,8

Reviews voor Soap Lift

Waardering: 4,8 / 5 uit 294 reviews
reviewbeleid

terug naar productpagina

5 - Super!
Jasmien
13 september 2022
Lang gezocht achter iets goed om mijn zepen op te leggen, vaak zat ik met geurtjes omdat er water en zeepresten in bleven. Nu leg ik deze soap lift in het bakje, waardoor het water mooi verdampt ertussen. Perfect!
4 - Tevreden
Griet
16 augustus 2022
Zeep blijft droog, tevreden van mijn aankoop
5 - Super!
Hanne
8 juli 2022
Een aanrader! Functioneel en staat ook nog eens mooi in de badkamer.
5 - Super!
Fran
4 april 2022
Erg handig en dan ook nog mooi!
3 - Ok
Ine
4 april 2022
Ik gebruik liever een zeepbakje dan een spons voor het onderhoudsgemak.
5 - Super!
Marga
17 maart 2022
Als je graag met zeepjes werkt wil je wel dat ze snel drogen. Soap lifts zijn echt ideaal! Zeep droogt heel snel, het is veel handiger dan hout of bamboe, die zelf ook nat kunnen worden en waar het zeepje nog aan kan blijven plakken. Je maakt de soap lifts ook zo schoon en ze zijn er in veel vrolijke kleurtjes. Helemaal tevreden!
5 - Super!
Ellen
24 februari 2022
heb er ondertussen al 3, gebruik het voor allerlei soorten solide zepen/shampoo.. af en toe eens onder de douche afspoelen en het is weer proper
5 - Super!
Liesbeth
28 januari 2022
Handig om zeep op te leggen
5 - Super!
Katrijn
25 januari 2022
houdt de zepen proper en oogt mooi
5 - Super!
Elke
19 januari 2022
Niks op aan te merken, doet wat het moet doen, neemt weinig plaats in.
5 - Super!
Wietse
14 januari 2022
Werkt prima en ziet er leuk uit. Enige minpuntje is dat er zeepresten onder de soap lift komen omdat het ding poreus is. Is echter geen groot probleem.
5 - Super!
Morag
14 januari 2022
Echt handig...
5 - Super!
Melanie
13 januari 2022
Eindelijk een propere, handige manier om mijn shampoo bar netjes weg te leggen!
5 - Super!
Hilde
12 januari 2022
In orde.
3 - Ok
Ilse
10 januari 2022
Geschikt voor zeep die niet te zacht is en niet de hele dag door gebruikt wordt. Schoonspoelen volstaat niet om alle zeepresten weg te krijgen.
4 - Tevreden
Kim
3 januari 2022
Doet waar het voor dient, ziet er wel leuk uit. Minder smurrie dan een klassiek zeepbakje door betere verluchting.
5 - Super!
Natasja
31 december 2021
Heel fijn zeepmatje in dezelfde kleur als de foto. Groot genoeg voor een blok zeep. Staat heel leuk én interessant!
4 - Tevreden
Eefje
30 december 2021
Handig en zoals verwacht
5 - Super!
Inne
28 december 2021
Mooi!
5 - Super!
Jolien
22 december 2021
aanrader, ook als cadeau gegeven intussen
Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques