Een Nieuwe Kijk op Eten van Uitgeverij Agora

Een Nieuwe Kijk op Eten
Prijs incl. 6% BTW
Anna Jones
Ons eetgedrag is aan het veranderen. Velen van ons willen nog maar een paar dagen in de week vlees eten en gerechten maken die lichter, gezonder en minder duur zijn. Maar wat we niet willen is bergen groenten hakken of uren aan het fornuis doorbrengen om een voedzame maaltijd te maken. Wat we willen zijn nieuwe ideeën.
Een nieuwe kijk op eten biedt een heel moderne kijk op vegetarisch eten: recepten die gezond, voedzaam, heel erg lekker en gemakkelijk te maken zijn. Een boek vol recepten waarin het volledige aanbod van vegetarische ingrediënten wordt gebruikt - waaronder verschillende granen, noten, zaden en seizoensgroenten. Ook biedt het een alternatieve benadering van koken die niet gebaseerd is op zuivel, zware koolhydraten en gluten. Een boek om te koken zoals we nu willen eten.
Dit boek bevat heerlijke vegetarische recepten waarbij het gebruik van zuivel zoveel mogelijk vermeden wordt. Toch wordt er in veel recepten wel nog ei gebruikt.
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit artikel. Heeft u al artikels bij ons aangekocht? We zijn benieuwd naar uw feedback!