Mei Plasticvrij

De campagne Mei Plasticvrij wil iedereen bewust maken van de impact van ons gebruik van plastic op het milieu. De bedoeling is zo veel mogelijk mensen overtuigen het een maand zonder, of met zo weinig mogelijk plastic te doen. Op de website meiplasticvrij.be vind je massa's tips om plastic te vermijden.

Plastic afval vermijden is voor Kudzu altijd een belangrijke drijfveer geweest. Dat merken klanten meteen wanneer ze hun pakje ontvangen: geen blitse verpakking, maar een hergebruikte doos, dichtgeplakt met papieren plakband en met oud krantenpapier als opvulmateriaal. 

Zero-waste producten maken een belangrijk deel uit van ons assortiment. We maakten voor de gelegenheid de Plasticvrij-selectie hieronder.

Mei Plasticvrij-actie: gratis winkeltas

Gratis winkeltas Gedurende de maand mei krijgt u deze biokatoenen winkeltas - met originele illustratie van Veerle Colle - gratis bij uw bestelling.

Steun de campagne van Mei Plasticvrij

Steun Mei Plasticvrij

Als officiële partner van Mei Plasticvrij helpen we graag een handje om van de campagne een succes te maken. Wil jij ook een bijdrage leveren? Doneer via onze webshop een bedrag naar keuze om de Mei Plasticvrij-campagne te steunen. En… KleanKanteen en EcoLiving verdubbelen samen je donatie tot €3000! Hoe cool is dat?

Steun Mei Plasticvrij
Bancontact / Mister Cash ideal Visa Mastercard American Express overschrijving EcoCheques