Vershouddoos Charcuterie (2) van Gies
Set van 2 vershouddozen op basis van suikerriet
Vershouddoos Charcuterie (2)
Prijs incl. 21% BTW
Set van 2 stapelbare vershouddozen met 1 deksel.
De dozen zijn gemaakt van bioplastic op basis van suikerriet.
Deze vershouddozen zijn ideaal om mee te nemen naar de slager/kaaswinkel/biowinkel om er charcuterie in te laten verpakken.
De dozen mogen in de vaatwas en zijn ook geschikt voor de diepvries.
Details
Afmetingen: | 23,5 x 15,5 x 3 cm |
---|---|
Inhoud: | 2 x 900 ml |
Merk: | Gies |
In voorraad: | Neen |
Gies
Gies werd in 1961 opgericht als productiebedrijf van auto onderdelen. Vanaf 1973 beginnen ze huishoudartikelen te produceren. Door de jaren heen bouwden ze een enorme kennis van het produceren van plastic producten op. Ze voeren veel controles uit en kiezen weloverwogen met welke materialen ze produceren. Hun bedrijf vergroenen ze beetje bij beetje door kwalitatieve ecologischere producten toe te voegen aan hun gamma alsook het productieproces zo ecologisch mogelijk te houden (afvalrecyclage, ...)
Reviews
Waardering: 5 / 5 uit
50 reviews
reviewbeleid
Blogposts over dit product
Mei Plasticvrij: Stapeldoosjes voor verpakkingsvrije charcuterie
Ga je naar de slager, kaaswinkel of biowinkel om bereide etenswaren te kopen, dan kom je doorgaans thuis met niet alleen die etenswaren, maar ook een hoopje afval. Wil je dat hoopje plastic vervangen door een honderden keren herbruikbaar alternatief? De vershouddozen van Gies zijn het antwoord!
Meer lezenMei Plasticvrij: Take-away met herbruikbaar
Sinds de eerste lockdown zijn we allen meer en meer take-away gaan doen. Of je het nu doet omdat je geen zin of tijd hebt om te koken, of om de horeca te steunen, doet er niet toe. Maar is dat wel combineerbaar met een zero waste lifestyle, zo’n pakje frietjes van de frituur of Chinese takeaway? Ja hoor - als je je stoute schoenen durft aan te trekken tenminste, en vraagt of ze je maaltijd in je eigen doosje willen verpakken.
Meer lezenVoedsel bewaren en voedselverspilling tegengaan: 5 tips
Voedselverspilling staat hoog op mijn lijstje van ergernissen. Het gebeurt (helaas!) dat ik bedorven voedsel weggooi, en elke keer voel ik een steek van schuldgevoel. Het heeft zo veel energie, tijd en grondstoffen gekost om dat voedsel te produceren. En dan heb ik dat niet op tijd opgegeten. Wil je voedsel bewaren, en liefst nog op een milieubewuste manier? Ik geef je graag enkele tips.
Meer lezen